De Rode Vosch -

Deser, dé digitale gids voor alle horeca!

BINNENKORT DE NIEUWE CITY MAP VAN UTRECHT

Generic filters
Exact matches only
Filter by Categories
Almere
Amsterdam
Amsterdam Centrum
Amsterdam West
Barendrecht
Bergschenhoek
Berkel en Rodenrijs
Breda
Capelle aan den IJssel
Centrum
Delft
Den Haag
Dordrecht
Gouda
Haarlem
Hellevoetsluis
Hilversum
Hoek van Holland
Hoofddorp
Leidsebuurt
Maastricht
Maasvlakte Rotterdam
Middelharnis
Nieuwegein
Nijmegen
Nispen
Osdorp
Oud-Beijerland
Oud-Zuilen
Rijswijk
Rotterdam
Schiedam
Sliedrecht
Son en Breugel
Spijkenisse
Utrecht
Utrecht Centrum
Vlaardingen
Voorburg
Weesperbuurt en Plantage
West
Zoetermeer
Filter by Format
Standard

Categorieën

De Rode Vosch

Voorstraat 14
3512 AN Utrecht

Bijzonder uit eten in Utrecht?

HEY MATE! Australisch restaurant De Rode Vosch is Utrechts leukste hotspot voor shared-dining. Share the fun en geniet samen van de amazingly lekkere Aussie dishes, bestel een high wine-arrangement of drink met je mates een origineel Aussie biertje in onze Surfbar. Uit eten in Utrecht wordt zo wel heel bijzonder!

Australisch Restaurant Utrecht

In De Rode Vosch waan je je in modern Australië. Voor mensen die Australië bezocht hebben zal een bezoek aan ons restaurant daarom een feest der herkenning zijn! Australië (nog) nooit bezocht? Dan maak je bij ons kennis met de Australische keuken in een typisch Australische sfeer.

De Australische keuken kenmerkt zich door het ruime aanbod van vlees en vis, bereid op de barbecue. Wij bereiden het vlees op de lavagrill om het die typisch Australische smaak mee te geven. Omdat we de porties serveren ter grootte van een voorgerecht, kun je gedurende de avond meerdere gerechtjes proeven & delen met elkaar om zo de hele Australische keuken te leren kennen.

Met een grote selectie Australische wijnen, heerlijke Aussie beers en te gekke cocktails is De Rode Vosch dé perfecte plek voor een avond genieten in de Utrechtse binnenstad. Dus wil je écht bijzonder uit eten in Utrecht of genieten van verrassend lekkere wijnen, bieren en cocktails, bezoek dan snel Australisch restaurant De Rode Vosch!